Tajemství Turínského plátna - Christer, Sam, 1957- (Knižní klub, 2013)
Je to nejkontroverznější náboženská ikona na světě. Nikdo neví, odkud se vzala. Nikdo neví, kde byla zhotovena. Ale právě ona se stane klíčem k rozluštění případu současného sériového vraha, který své oběti zabíjí velmi krutým a bizarním způsobem.