Úspěšný chov slepic - Peitz, Beate (Víkend, 2016)
Tato kniha vám pomůže vybrat si správné plemeno slepic. Dozvíte se, co slepice potřebují, aby zůstaly zdravé, jak je nejlépe ustájit, krmit a pečovat o ně. Odměnou za dobrou péči budou vajíčka a maso z vlastní produkce, z chovu, který odpovídá přirozeným životním podmínkám. Nebojte se stavby kurníku. Pusťte se do jeho stavby! Kniha vám poskytne devět příkladů pro inspiraci, od malého kurníku až po velké chovné zařízení, s fotografiemi a jednoduše srozumitelným návodem