Velká kniha vtipu - Kantorek, Pavel, 1942- (Cosmopolis, 2015)
Velká kniha vtipu přináší průřez tvorbou Pavla Kantorka, jehož kresby jsou plné hravé ironie. Vybraných 500 vtipů určitě potěší všechny milovníky dobrého humoru