Ženich na zabití - Ranald, Sophie (Cosmopolis, 2015)
Nick a Pippa jsou ideální pár, jen na jejich manželství zatím nedošlo. Pak je však jednoho večera smete síla romantického okamžiku a zasnoubí se... Pippa však rozhodně není žádná bridezilla - svatební přípravy jdou zcela mimo ni a návštěvu svatebního salonu považuje za největší pomstu. Zato Nick se nechá plánováním zcela unést. Když se navíc do svatebních příprav zapojí ještě Nickova matka Erica, která Pippě pije krev i mimo svatební přípravy, vypluje na povrch dávné Pippino tajemství a jejich velký den se dostává do ohrožení...