Hasičské pohádky - Pospíšilová, Zuzana, 1975- (Pohádkové čtení, 2016)
Hasiči jsou hrdinové, a proto rozhodně patří do pohádek. V napínavých i veselých Hasičských pohádkách má svoje místo oheň i voda a všechno, co s nimi souvisí. Jestli hoříte zvědavostí na další pohádkovou sérii Zuzany Pospíšilové, uhaste svou nedočkavost, začtěte se do zábavných i poučných příběhů a užijte si skvělé ilustrace Josefa Pospíchala