V utajení - Steel, Danielle, 1947- (Ikar, 2016)
Speciální agent Marshall Everett svou práci miluje. Přesto je o ni zvratem osudu ochuzen, když je při utajované akci postřelen. Najednou je nucen žít obyčejný život. Ale jak, když nemá přátele, rodinu, žádná citová pouta? Proto ho zaujme zdánlivě obyčejný výjev; mladá dívka v pařížském parku ukrývá do země ocelovou schránku. Je to Ariana Gregoryová, dcera velvyslance v Argentině, kterou před časem unesli a drželi v zajetí. Než pro sebe Marshall s Arianou vybudují nový začátek, musí se postavit zlobě a pomstě, která číhá v jejich minulosti