Záchranářské pohádky - Pospíšilová, Zuzana, 1975- (Pohádkové čtení, 2016)
Dvacet vtipných pohádkových příběhů má jednoznačné hrdiny - hasiče, lékaře a policisty. Kromě nich se ale můžete těšit také na víly, vodníky, skřítky, princezny a další obvyklé pohádkové postavy. Všichni dohromady se postarají o to, aby při všemožných nehodách, lumpárnách a vylomeninách vždy všechno dobře dopadlo.Až si Záchranářské pohádky přečtete, jistě si už jednou provždy budete pamatovat telefonní čísla 150, 155, 158 a 112. Víte, komu patří? Jestli ne, tak se rychle pusťte do čtení