Druhé líbánky - Patterson, James, 1947- (Klokan (Alpress), 2016)
Odevzdat klíč na recepci luxusního hotelu, dát si poslední drink na pláži, vstoupit do sauny svatebního apartmá - a nikdy z ní nevyjít, nastupovat do letadla - a neodletět... pro tyhle nešťastné páry líbánky skončily. Když je zavražděn další pár, agentům je jasné, že si někdo bere na mušku novomanžele, a propuká hysterie...