Bylo nebylo... doopravdy - Hurdová, Veronika (nakladatel není známý, 2016)
Napadlo Vás někdy při čtení pohádek, že takhle se to přeci nikdy nemohlo doopravdy stát? Knížka obsahuje sedm pohádek, které přinášejí dětem i rodičům podněty k zamyšlení nad světem kolem nich, ale i nad sebou samými