O Naivním prasátku : střízlivé pohádky o krutém světě pro děti narozené v Čechách v 21. století - Hurdová, Veronika (nakladatel není známý, 2016)
Naivní Prasátko uteče z rodného dvorku a venku naráží na situace, které ho donutí vystřízlivět a postavit se k reálnému světu čelem. Prasátko se postupně setkává s tématy jako homosexualita, stáří, rasismus či korupce