Tři sestry - Javořická, Vlasta, 1890-1979 (Vysočina (Akcent), 2015)
Tři dosud knižně nevydané povídky o šťastných i nešťastných lidech. O tom, jak nedobře dopadla vybíravá Stázička i její milý Jáchym, o tom, jak obětavost a láska s hlubokou vírou vše přemohou i o tom, jak touha po velkém majetku a slávě vede lidi do záhuby a neštěstí