Dítě školkou povinné : jak čůrají nevěsty - Cabicar, M. M., 1972- (Cosmopolis, 2016)
Další nálož úsměvných a hlavně vtipných příhod s nyní již čtyřletou Viki. S touto knížkou se budete chlámat, řehtat a slzet smíchy. A nepůjde to zastavit. Je dokonce možné, že po přečtení několika kapitol se budete celý den přiblble usmívat a nevěřícně kroutit hlavou...Rozverné příběhy si získaly statisíce příznivců a ti se shodují v jediném:"Při čtení nejezte ani nepijte! A pokud vaše dítě spí, zamkněte se s knihou za čtvery polstrované dveře."