Dominus - Fox, Tom 1959- (Knižní klub, 2016)
Svatopetrská bazilika ve Vatikánu je naplněna k prasknutí, papež Řehoř XVII. slouží mši. Zničehonic do chrámu vstoupí zahalený mladík a nebojácně zamíří přímo k oltáři. Promluví k papeži, jenž je upoután na invalidní vozík, a ten – vstane. Zázrak? Následují další neuvěřitelné události, Vatikán je však odmítá komentovat. Stejně jako násilná úmrtí těch, kteří veřejně tvrdili, že vše dokážou vysvětlit.