Risk - Francis, Dick, 1920-2010 (Knižní klub, 2012)
Detektivní příběh z dostihového prostředí. Amatérský jezdec Roland Britten právě vyhrál cheltenhamský Zlatý pohár. Oslavy svého životního úspěchu si však příliš neužije, je znenadání unesen a držen neznámo kde. Když se mu podaří ze zajetí uprchnout, ani v tom nejhorším snu by ho nenapadlo, že další útoky na sebe nedají dlouoho čekat a že bude unesen znovu a to o dost brutálnějším způsobem. Nezbývá než se pustit do pátrání na vlastní pěst ...