Stroj na smrt : skutečný příběh snipera s 33 potvrzenými zásahy - Irving, Nicholas (Cosmopolis, 2015)
Nicholas Irving, jeden z nejlepších amerických sniperů s 33 potvrzenými zásahy, si svou přezdívku Stroj na smrt právem získal během nasazení v Afghánistánu, kde se jeho akce staly legendární. Ve své syrové autobiografii líčí krutou realitu války a nechává nahlédnout hluboko do života za nepřátelskou linií