Vyjednavač - Forsyth, Frederick, 1938- (Knižní klub, 2016)
Profesionální vyjednavač Quinn je pověřen jednáním s únosci syna amerického prezidenta. Tato funkce vyžaduje zkušenost praktického psychologa, odvahu vojáka i obratnost kriminalisty. V průběhu vyšetřování Quinn zjišťuje, že se ocitl v centru rozsáhlého spiknutí, jehož cílem je rozvrátit vztahy mezi velmocemi a znemožnit realizaci velké odzbrojovací smlouvy, která by znamenala konec mnoha zbrojařských firem. Co proti tomu zmůže muž sice zocelený válkou a nebezpečím, ale zcela sám.?