Vypravěč : vlastní životopis - Forsyth, Frederick, 1938- (Světový bestseller (Knižní klub), 2016)
Fascinující pohled na životní příběh úspěšného spisovatele a tajného agenta britské tajné služby, jehož kniha Den pro Šakala definovala moderní špionážní thriller