Základy rybolovu pro kluky a holky - Weissert, Frank, 1963- (Víkend, 2016)
Jako mladí sportovní rybáři se z této knihy dozvíte, jak na to, aby dobrodružství jménem rybolov vám od začátku dělalo opravdovou radost. Vysvětlíme vám, jaké vybavení je nezbytné, jaké u nás žijí ryby a jak je lze ulovit. K tomu slouží také vhodné místo k lovu a správná nástraha. Po takové přípravě docela určitě brzy chytíte svou první rybu - nebo mnohem víc ryb než dřív