Operace Spelter : Lenka - Jih - Janík, Vlastislav, 1966- (Akcent, 2014)
Osudy parašutistické skupiny Spelter začínají v noci ze 4. na 5. května 1944 seskokem u vesnice Kramolín v okrese Třebíč. Tato publikace vytvořená jako komiks přibližuje nejmladším čtenářům tyto události