Spiknutí bohů - Hartman, Jan, 1982- (Akcent, 2010)
V moderním alpském státě Falkenberg zahyne za velmi podivných okolností mladý panovník. Z doposud přehlížené naivní princezny Alexandry se rázem stává následnice trůnu. Okamžitě se stává středem zájmu tajného společenství velezrádců tvořeného politickými špičkami Evropy. Když Alexandra konečně nachází sebedůvěru, přátele i lásku, zjistí, že byla jen figurkou krutých bohů na šachovnici života. A že nastal čas obětovat dámu..