Agatha Raisinová a manžel na zabití - Beaton, M. C., 1936- (Detektivka, 2014)
Ráno ve svatební den Agathy a Jamese se zdálo být bez mráčku. Čas jejich štěstí však vypršel, když se v kostele objevil její manžel Jimmy, o němž si myslela, že je už dávno mrtvý. Agatha by ho nejraději hned u oltáře zaškrtila, protože James kvůli němu zrušil zasnoubení. Druhý den ráno je Jimmy nalezen mrtvý a Agatha s Jamesem budou muset spojit síly, aby se zbavili podezření, že mu k tomu pomohli