Cesta za láskou - Pawlowská, Halina, 1955- (Motto, 2016)
Halina Pawlowská se letos na Nový rok rozhodla, že navzdory všemu bude šťastná! Že už nebude jen čekat, plánovat a doufat. A tak se vydala na cesty. Jela na místa svých vzpomínek a i tam, kde ještě nikdy předtím nebyla. Objela nejen naši vlast, ale i půl zeměkoule. A všude potkala zajímavé lidi, snědla úžasné pochoutky a hledala lásku..