Dům, ve kterém... - Petrosyan, Mariam, 1969- (Fragment, 2016)
Na kraji města uprostřed paneláků stojí Šedý dům. Skrývá v sobě tajemství a za jediný den se v něm odehrají příběhy, které ve světě venku nezažijete za celý život. Stejně zvláštní jako Dům samotný jsou i jeho obyvatelé