Hříšníci - Gregorová, Marie A. (XYZ, 2016)
Dva příběhy, ve kterých hraje stěžejní roli láska, ale ne ledajaká. Mnohdy k ní vede trnitá cesta poznamenaná temnou minulostí obou partnerů. Dokážou se s ní vyrovnat a zapomenout? Bude nakonec silný cit stačit k tomu, aby vyléčil bolavé duše a aby hlavní postavy dostaly šanci začít znovu od začátku? Musí sami sebe přesvědčit, že stojí za to bojovat a vyhrát. A nebude to zadarmo