Jak jsem stopoval letadlo - Gálik, Stanislav, 1986- (BizBooks, 2016)
Je krásný, mladý, bohatý, úspěšný. Během jednoho roku se všechno změní: projekty nevychází, přichází o peníze a rozpadá se mu manželství. Rozhodne se vyrazit kolem světa. Stopem. Ale ne obyčejným! Stopuje letadla i limuzíny, spí v pětihvězdičkových hotelích úplně zadarmo. Poznává úspěšné lidi, učí se od nich, vidí svět slávy a bohatství..