Magnus Chase a bohové Ásgardu. - Riordan, Rick, 1964- (Fragment, 2016)
Magnus Chase zažil za šestnáct let svého života víc hrůz a nebezpečí než leckterý dospělý. To nejhorší ho ale teprve čeká. Schyluje se totiž k válce. Bohové Ásgardu a s nimi obři, trollové, vlci a další děsivé příšery připravují soudný den. Pokud je Magnus Chase chce porazit, musí projít devět světů a najít zbraň ztracenou tisíce let!