Nebojím se tmy - Cenkl, Jakub (Albatros, 2016)
Bojíte se tmy? Po přečtení této knihy už strach mít nebudete! Je hluboká noc a chlapeček Tomík se nečekaně probudí. Co to vidí ve svém pokojíčku? Je to strašidlo? Nebo jen neškodné hračky? Tato nádherně ilustrovaná kniha je interaktivní – děti si mohou na každé stránce „rozsvítit“ a hned uvidí, jaké obyčejné předměty ve tmě vypadají strašidelně