Peklo jménem Rakká : zpověď kajícnice - Kasiki, Sophie, 1981- (CPress, 2016)
Skutečný příběh ženy, které se podařilo uprchnout z bašty islamistů v syrském městě Rakká. Jde o upřímnou a místy až šokující zpověď, psanou formou deníku, jež zachycuje veškeré dění i nejniternější pocity hlavní hrdinky