Řekni mi tři věci - Buxbaum, Julie, 1977- (Fragment, 2016)
Jessie má pocit, že všechno je nanic. Nejdřív jí zemřela maminka, pak se táta znovu oženil. Proto se teď ocitla v Los Angeles, ve škole plné zbohatlických dětí, mezi které naprosto nezapadá. Pak jí ale začnou přicházet maily od někoho, kdo si říká Někdo Nikdo. Tajemný pisatel se postupně stává jejím průvodcem v nové škole i v novém životě. Každý den si navzájem odhalují tři věci ze svých životů, a i když se nikdy neviděli, stávají se z nich přátelé. Kdo je tajemný NN?