Technické kreslení - Kletečka, Jaroslav, 1958- (Učebnice (Computer Press), 2007)
Aktualizovaná učebnice pro střední školy. Soustředí se především na základní pravidla názorného zobrazování a popisů objektů podle aktuálních státních norem (ČSN), které jsou v souladu s normami celoevropskými (EN) a celosvětovými (ISO).