Ukradená cukřenka - Peroutková, Ivana, 1960- (Albatros, 2016)
Osmiletý Frantík stojí před nelehkým úkolem. Chce všem dokázat, že není žádný „špunt“, ale statečný hrdina, který odhalí zloděje rodinného klenotu – starožitné cukřenky. Při pátrání mu pomáhají kamarádi Matěj a Zdíša..