Vraždy na pokračování - Brown, Rita Mae, 1944- (Detektivka, 2016)
Malá města nebývají k cizincům právě přátelská - pokud ovšem onen cizinec není nezadaný a pohledný mladý muž. Když se v Crozetu objeví Blair Bainbridge, neváhají místní dohazovačky ani vteřinu a prohlásí ho za skvělou partii pro nedávnou rozvedenou Harry Haristeenovou. Po prvním očmuchání s nimi souhlasí i Tuckerová a Paní Murphyová, věrná Harryina fenka a kočka. Brzy se ale ukáže, že má Blair jednu malou vadu - možná je vrah. V Crozetu a okolí se totiž začaly nacházet kusy těla muže, jehož tu nikdo nezná, takže nejpodezřelejší je právě nově příchozí. A tak se Harry, Tuckerová a Paní Murphyová musejí opět pustit do pátrání