Kouř z komína : romance o věrnosti, zločinu a šampaňském - Chudožilov, Petr, 1943- (Albatros, 2015)
Příběh pohádkové knihy Kouř z komína je spletitý a neobyčejný - podobně jako jsou spletité a neobyčejné příběhy afrického děvčátka Lízy, papouška Čárlýho, principála cirkusu Zanzibar či bandy zločinců, jejichž dobrodružství, sny a stíny se protnuly na knižních stránkách