Čuňa, Zulu a Ferda - Matějovský, Bohumil, 1961- (Albatros, 2016)
Čuňa, Zulu a Ferda. Pašík, který nechce skončit jako jitrnice. Opice, která utekla z cirkusu a míří do Afriky. Voříšek, kterého lidé vyhodili na okraji jednoho lesa. Trojice zvířátek, které prožívají veselá dobrodružství a míří do vysněné Afriky