Zuza v zahradách - Šrámková, Jana, 1982- (Labyrint :, 2015)
Zuza má zahradu. Ale ne u domu, ta zahrada je v zahradní kolonii. Kolonie znamená spoustu malých zahrad vpravo, vlevo a mezi nimi uličky. Kolonie jsou zahradní piškvorky. Za kolonií je divoká temná zahrada. Bydlí tam černý pes a možná taky strašná Stará Bela. Kdoví. Zuza se jí pro jistotu bojí. Jenže co si počít, když máte z někoho strach, ale najdete na cestě jeho klíč?