Jezevec Chrujda našel velkou lásečku - Stančík, Petr, 1968- (Modrý slon, 2016)
Další pokračování dobrodružství jezevce Chrujdy a jeho přátel z lesa Habřince. Chrujda se tentokrát zamiluje, a to do krásné lasičky Aničky. O přízeň své vyvolené však musí zabojovat s protřelým tchořem Smradolfem. Myslíte, že nad ním zvítězí?