Jak se Josífek s Jožinkou ztratil a nevěděl o tom - Stará, Ester, 1969- (Mladá fronta, 2015)
Pusťte se na dobrodružnou výpravu s Josífkem a jeho plyšovou myškou Jožinkou. Potkáte se s Knoflíkovou Lejdy, Kloboukovou dámou, panem Vlkem, budete utíkat před Velkým Zipoušem i Žehláky anebo se svezete na železném hadovi. Hlavně pozor na obřího opelichaného Myšáka!