Jeď, modrý koníčku - Hejná, Olga, 1928- (Vyšehrad, 2015)
Nádherná knížka dětských říkadel, pohádek a krátkých povídek od známé autorky dětských knížek Olgy Hejné, duchovní maminky skřítka Hajaji, je výběrem toho nejlepšího, co tato autorka pro děti napsala. Ponořme se spolu s nimi do kouzelného světa, kde dům skládá písničky, řádí kluci kaktusáci a v noci nás vezme na projížďku modrý koníček