Záchranná pouť : jeden muž, třicet tisíc psů a cesta poslední naděje dlouhá milion mil - Zheutlin, Peter, 1953- (Omega, 2016)
Tato záchranná cesta je plná lásky: inspirující příběh o unikátním spojení mezi psy a lidmi, který nám ukazuje, jak vymanění se z bídy těchto psů může změnit i náš život. Dojemný a inspirující příběh o tom, jak jeden člověk může ovlivnit tolik životů, lidských a štěněčích