Uspořádání světa : státní zájmy, konflikty a mocenská rovnováha - Kissinger, Henry, 1923- (Obzor, 2016)
Vlivný politolog, historik a bývalý ministr zahraničí Spojených států předkládá ve své nejnovější práci z roku 2014 mnohostranný, historickými a politickými souvislostmi podložený pohled na řád světa