Zářivý anděl - DeMille, Nelson, 1943- (Thrill, 2016)
Agent John Correy na stopě ruského špiona v diplomatické funkci OSN. Narazil Corey konečně na soupeře, na kterého nestačí? DeMillův mrazivý a prorocký román proniká pod povrch nové studené války mezi Ruskem a Spojenými státy