D'jaboliada = Diaboliáda - Bulgakov, Michail Afanas'jevič, 1891-1940 (Garamond, 2014)
Dvojjazyčné (rusko-české) vydání tří povídek Michaila Bulgakova. První povídka vypráví o obludných hadech požírajících pracovníky tajné policie a jednotkách statečných rudoarmějců bojujících se zmutovanými krokodýly a pštrosy pustošícími širou ruskou step, protože si řadový úředník v oběžníku špatně přečte jméno svého nového nadřízeného a uvede tím do pohybu události, které se díky administrativní mašinérii rozrostou do příšerného snu. Následují povídky Dům č. 13 a Čičikovovo putování.