The story of Doctor Dolittle = Příběhy doktora Dolittla - Lofting, Hugh, 1886-1947 (Unabridged, 2015)
Dvojjazyčné vydání klasického příběhu o lékaři, který považoval peníze za otravný nesmysl, místo léčení lidí se začal raději věnovat koním, psům, papouškům nebo třeba myším a naučil se rozumět řeči zvířat. Doktor Dolittle se svými přáteli - papouškem Polynésií, prasátkem Chrochro, psem Jupíkem, sovou Húhú a dalšími - vyráží na napínavou cestu do Afriky a zažívá spoustu dobrodružství, která spolehlivě rozesmějí malé i velké čtenáře. Ukáže se, že když má člověk dobré kamarády, nemusí se bát pirátů ani jiných nebezpečí