Jurský park - Crichton, Michael, 1942-2008 (Leda, 2015)
Jurský park, jenž patří k nejslavnějším knihám žánru sci-fi, nás vtahuje do ztraceného světa pradávných živočichů, který na zeměkouli kdysi skutečně existoval