Krycí jméno Tesseract. Lovec - Wood, Tom, 1978- (Metafora, 2012)
Je to nájemný vrah - muž bez minulosti a bez příjmení. Když se však jeho mise v Paříži tragicky zvrtne, Tesseract se náhle jako vypálená střela řítí přes čtyři kontinenty. Společnost mu přitom dělá jistá mladá dáma, příliš krásná, než aby se jí dalo věřit, a oba mají v patách nepřátele příliš mocné, než aby se jim dalo utéct.