Soustrojí smrti - Ellis, Warren, 1968- (Mladá fronta, 2013)
Při přestřelce v činžáku na Pearl Street, určeném k likvidaci, detektiv John Tallow přijde o svého partnera a vzápětí narazí na byt plný pistolí a revolverů. Jejich prohlídka ukáže, že každá zbraň vede k jiné, dosud nevyřešené vraždě. Někdo už dvacet nebo více let zabíjí a zbraně si schovává k jakémusi záhadnému účelu. V situaci, kdy náhle čelí stovkám nevyřešených vražd, Tallow brzy zjišťuje, že je na stopě skutečné smlouvě s ďáblem. Děsivé dohodě, která umožnila vzestup některých nejznámějších manhattanských kapitánů průmyslu. Hledá teď lovce, který svou smrtící práci považuje za oběť starým manhattanským bohům a který dost možná zavraždil nejvíc lidí v historii New York City.