Kam za příšernými strašidly a jejich ohavnými rejdišti - Obůrková, Eva, 1967- (CPress, 2012)
Kam za příšernými strašidly a jejich ohavnými rejdišti? Otázka, kterou řeší nejeden český záhadolog a lovec duchů. V naší knize na ni naleznete spoustu odpovědí, ale jestli se těšíte na roztomilá strašidýlka, která na vás budou jukat z malebných lesních zákoutí, netěšte se! Tato knížka vás zavede mezi děsivé obludy, které se vymkly z kloubů běžných českých strašidelných historek, a hluboko do temných stínů nejpříšernějších koutů naší domoviny, kde vám bude všelijak, jen ne dobře.