Včelařství : obrazový průvodce : od pořízení včelstev po medobraní : více než 400 návodných fotografií - Cramp, David (Rebo, 2014)
Tato obsáhlá příručka vás provede včelařstvím krok za krokem. Poradí vám, jak včelstva vybrat, kde je získat, jakým způsobem je převézt a usadit do úlu, doporučí, jak se v průběhu roku nejlépe o včelstva i úly starat, a pomůže vám zvládnout medobraní.