Očarovaná - Day, Sylvia (Mladá fronta, 2014)
Victoria je pravá cat-woman - vládne kočičími schopnostmi i ženskými přednostmi - a ráda si hraje. Nemá-li nad sebou dohled čaroděje, zlobí. A páchá ve společnosti samou neplechu. Proto Velká rada pověří jednoho ze svých čarodějů Maxe, povoláním Lovce, aby Victorii napravil. Jenže se do sebe při tom "napravování" zamilují a trestu, který Maxovi za jeho neprofesionalitu hrozí, se společně postaví. I za cenu života. Velká rada je rozezlena a rozhodne se pár rozeštvat tou nejsilnější zbraní - žárlivostí. Pověsí Maxovi na krk krásnou Jezebel.