Pět bojovníků. - Stone, Jeff (Fragment, 2013)
Po zničení čínského kláštera jsou ukradeny vzácné svitky s moudrostí starých mistrů. Pět mladých mnichů, kteří útok přežili, se chce pomstít. Každý musí projít cestu plnou překážek, nebezpečí a dobordružství.